788141329532088
top of page

Luonnikas. Tinkimätön. Aito.

Puuhuone Nurminen.

Puuhuone Nurminen on ylpeästi ylläpitämässä suomalaista käsityötaitoa ja -kulttuuria. Puuseppämestari Tapio ”Tapsa” Nurminen on työskennellyt puuseppänä jo yli 30 vuotta. Yrittäjänä Tapio on toiminut vuodesta 1987 ja Puuhuone Nurminen perustettiin vuonna 2007.

 

Vuonna 2022 artesaanipuuseppänä Puuhuoneella pitkään työskennellyt Tapsan poika Sasu otti yrityksen vetovastuun. Sasu jatkaa Puuhuoneen tinkimätöntä laatua Tapsan vaikuttaessa nyt taustalla mm. suunnittelijan ja viimeistelijän roolissa.

Puuhuone on erikoistunut kokopuisiin, yksilöllisiin keittiöihin. Haluamme tarjota asiakkaille sellaista, mitä ei pitänyt olla olemassakaan. Uniikit ja luonnikkaat ratkaisut sekä työn jäljen tinkimätön laatu ja intohimo puuhun ovat toimintamme perusta. Pitkä kokemus ja ripaus luonnevikaa antavat tarvittavan uskalluksen ainutlaatuisiin toteutuksiin.

 

Tapsalla on kymmenien vuosien kokemus keittiöistä - harva tässä maassa voi sanoa samaa. Keittiöiden lisäksi Tapsa on ehtinyt tehdä puuseppänä homman jos toisenkin. Edelleenkin suurin yksittäinen urakka on ollut tiikkisen, 650-neliöisen aurinkokannen valmistus Monterey-nimiselle Karibian risteilijälle. Keittiöiden ja huonekalujen lisäksi työhistoriaan kuuluu myös ravintoloiden kalustuksia, muun muassa Ravintola Hima & Sali Helsingin Kaapelitehtaalla, Alppitori Helsingissä ja Rodeo Bar Tampereella.

Puuhuone perustettiin tarjoamaan asiakkaille jotain ainutlaatuista ja kestävää. Verstas sijaitsee Pirkanmaalla Urjalassa, mutta toimialueena on koko Suomi. Mikäli kaipaat sitä, mitä ei pitänyt löytyä mistään, tai haluat vahvistaa vanhan kotisi arvoa, olet meidän asiakkaamme.

 

Meillä syntyy Aidosti Onnellinen Keittiö.

bottom of page